Nabeschouwing Wolfsburg - Rubin Kazan' (2-1) (na verlenging) || Europa League 2009/2010

Donderdag 18 maart 2010 - 21:05 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Wolfsburg het donderdag 18 maart 2010 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Rubin Kazan' (2-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Wolfsburg en Rubin Kazan' is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wolfsburg. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Wolfsburg dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 21e minuut dacht Rubin Kazan op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Kasaev. Helaas voor Rubin Kazan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het VfL Wolfsburg dat via O. Martins dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 108e minuut kreeg César Navas van Rubin Kazan voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Rubin Kazan de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 119e minuut scoorde VfL Wolfsburg via C. Gentner, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Wolfsburg die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Wolfsburg - Rubin Kazan'
2
1
LIVE Wolfsburg - Rubin Kazan' 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt A. Kasaev met assist van A. Bukharov Rubin Kazan
25' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor César Navas Rubin Kazan
45' Wissel VfL Wolfsburg Wissel O. Martins voor P. Pekarík VfL Wolfsburg
57' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor A. Orekhov Rubin Kazan
58' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt O. Martins met assist van J. Simunek VfL Wolfsburg
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Johnson voor J. Simunek VfL Wolfsburg
77' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor A. Kasaev Rubin Kazan
81' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Gorbanets voor A. Kasaev Rubin Kazan
90' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor A. Gorbanets Rubin Kazan
97' Wissel Rubin Kazan Wissel M. Sibaya voor Cristian Ansaldi Rubin Kazan
97' Wissel Rubin Kazan Wissel L. Salukvadze voor R. Murawski Rubin Kazan
108' Tweede gele kaart Rubin Kazan Tweede gele kaart voor César Navas Rubin Kazan
116' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor C. Gentner VfL Wolfsburg
119' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt C. Gentner met assist van O. Martins VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Rubin Kazan'
Opstellingen Wolfsburg - Rubin Kazan'

Voorbeschouwing Wolfsburg - Rubin Kazan'

Wolfsburg en Rubin Kazan' spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsburg en Rubin Kazan' in de Europa League vond plaats op 11 maart 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.