Nabeschouwing Wolfsburg - Villarreal (4-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 25 februari 2010 - 21:05 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Wolfsburg het donderdag 25 februari 2010 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Villarreal (4-1)

Het Europa League duel tussen Wolfsburg en Villarreal is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht VfL Wolfsburg op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Dzeko. Helaas voor VfL Wolfsburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het VfL Wolfsburg dat via Ángel López dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Capdevila dacht na 30 minuten te scoren voor Villarreal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 42e minuut scoorde VfL Wolfsburg via C. Gentner, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 64 minuten spelen wist VfL Wolfsburg via Grafite de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wolfsburg - Villarreal
4
1
LIVE Wolfsburg - Villarreal 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt E. Dzeko met assist van Josué VfL Wolfsburg
15' Eigen doelpunt VfL Wolfsburg Eigen doelpunt Ángel López VfL Wolfsburg
19' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Simunek VfL Wolfsburg
30' Doelpunt Villarreal Doelpunt Capdevila met assist van Senna Villarreal
42' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt C. Gentner met assist van E. Dzeko VfL Wolfsburg
44' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor David Fuster Villarreal
45' Wissel Villarreal Wissel M. Musacchio voor D. Godín Villarreal
45' Wissel Villarreal Wissel Joseba Llorente voor Cani Villarreal
49' Wissel VfL Wolfsburg Wissel A. Barzagli voor J. Simunek VfL Wolfsburg
64' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt Grafite met assist van Z. Misimovic VfL Wolfsburg
70' Wissel Villarreal Wissel J. Montero voor R. Pirès Villarreal
73' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Capdevila Villarreal
79' Wissel VfL Wolfsburg Wissel M. Hasebe voor S. Riether VfL Wolfsburg
90' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor A. Barzagli VfL Wolfsburg
90' Wissel VfL Wolfsburg Wissel S. Schindzielorz voor C. Gentner VfL Wolfsburg