Nabeschouwing Zimbru - Okzhetpes (1-2) || Europa League 2009/2010

Donderdag 2 juli 2009 - 18:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Zimbru het donderdag 2 juli 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Okzhetpes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Zimbru - Okzhetpes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zimbru - Okzhetpes (1-2)

Het Europa League duel tussen Zimbru en Okzhetpes is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Okzhetpes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 48e minuut dacht Zimbru op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Demerji. Helaas voor Zimbru werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Okzhetpes dat via K. Karakulov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Çonkaýew dacht na 74 minuten te scoren voor Okzhetpes, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut moest Okzhetpes verder met een man minder, nadat O. Krutskevich een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zimbru - Okzhetpes
1
2
LIVE Zimbru - Okzhetpes 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zimbru - Okzhetpes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Zimbru Wissel O. Andronic voor E. Sidorenco Zimbru
48' Doelpunt Zimbru Doelpunt I. Demerji Zimbru
51' Gele kaart Okzhetpes Gele kaart voor O. Krutskevich Okzhetpes
59' Wissel Zimbru Wissel G. Andronic voor V. Onila Zimbru
68' Wissel Okzhetpes Wissel Y. Dyak voor Y. Nurgaliyev Okzhetpes
72' Doelpunt Okzhetpes Doelpunt K. Karakulov Okzhetpes
74' Doelpunt Okzhetpes Doelpunt G. Çonkaýew Okzhetpes
78' Wissel Okzhetpes Wissel Y. Mokrousov voor K. Karakulov Okzhetpes
80' Wissel Zimbru Wissel R. Catan voor I. Demerji Zimbru
83' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor A. Antoniuc Zimbru
86' Wissel Okzhetpes Wissel N. Maymakov voor G. Çonkaýew Okzhetpes
90' Tweede gele kaart Okzhetpes Tweede gele kaart voor O. Krutskevich Okzhetpes