Nabeschouwing Austria Wien - Siroki Brijeg (2-2) || Europa League 2010/2011

Donderdag 15 juli 2010 - 18:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Austria Wien het donderdag 15 juli 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Siroki Brijeg.

Via de Austria Wien - Siroki Brijeg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Siroki Brijeg (2-2)

De Europa League 2010/2011 wedstrijd tussen Austria Wien en Siroki Brijeg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 25e minuut dacht Siroki Brijeg op voorsprong te komen via een doelpunt van Wagner. Helaas voor Siroki Brijeg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Austria Wien dat via R. Linz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Topic dacht na 54 minuten te scoren voor Siroki Brijeg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Austria Wien via Schumacher, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Austria Wien - Siroki Brijeg
2
2
LIVE Austria Wien - Siroki Brijeg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Siroki Brijeg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Ortlechner Austria Wien
25' Doelpunt Siroki Brijeg Doelpunt Wagner Siroki Brijeg
27' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Liendl Austria Wien
33' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor J. Topic Siroki Brijeg
46' Wissel Austria Wien Wissel Schumacher voor P. Vorisek Austria Wien
50' Doelpunt Austria Wien Doelpunt R. Linz Austria Wien
54' Doelpunt Siroki Brijeg Doelpunt J. Topic Siroki Brijeg
57' Doelpunt Austria Wien Doelpunt Schumacher Austria Wien
62' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Z. Junuzovic Austria Wien
62' Wissel Siroki Brijeg Wissel A. Pinjuh voor J. Varea Siroki Brijeg
70' Wissel Siroki Brijeg Wissel I. Weitzer voor D. Kozul Siroki Brijeg
72' Wissel Austria Wien Wissel P. Hlinka voor J. Baumgartlinger Austria Wien
83' Wissel Austria Wien Wissel G. Margreitter voor F. Klein Austria Wien
88' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor A. Dragovic Austria Wien
90' Wissel Siroki Brijeg Wissel S. Brekalo voor Wagner Siroki Brijeg