Nabeschouwing Borac Banja Luka - Lausanne Sport (1-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 22 juli 2010 - 20:45 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Borac Banja Luka het donderdag 22 juli 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lausanne Sport.

Via de Borac Banja Luka - Lausanne Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borac Banja Luka - Lausanne Sport (1-1)

De Europa League 2010/2011 wedstrijd tussen Borac Banja Luka en Lausanne Sport geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 65e minuut dacht Lausanne Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Roux. Helaas voor Lausanne Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Borac Banja Luka dat via L. Vukelja dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Borac Banja Luka - Lausanne Sport
1
1
LIVE Borac Banja Luka - Lausanne Sport 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borac Banja Luka - Lausanne Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor V. Trivunovic Borac Banja Luka
43' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor P. Stancheski Borac Banja Luka
44' Gele kaart Lausanne Sport Gele kaart voor F. Celestini Lausanne Sport
46' Wissel Lausanne Sport Wissel D. Stadelmann voor Nelson Borges Lausanne Sport
52' Wissel Borac Banja Luka Wissel S. Nikolic voor O. Jandric Borac Banja Luka
60' Gele kaart Lausanne Sport Gele kaart voor D. Stadelmann Lausanne Sport
64' Wissel Lausanne Sport Wissel M. Avanzini voor Abdul Carrupt Lausanne Sport
65' Doelpunt Lausanne Sport Doelpunt J. Roux Lausanne Sport
70' Doelpunt Borac Banja Luka Doelpunt L. Vukelja Borac Banja Luka
73' Wissel Borac Banja Luka Wissel M. Sreco voor D. Sakan Borac Banja Luka
74' Wissel Lausanne Sport Wissel B. Buntschu voor G. Katz Lausanne Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Borac Banja Luka - Lausanne Sport
Opstellingen Borac Banja Luka - Lausanne Sport

Voorbeschouwing Borac Banja Luka - Lausanne Sport

Borac Banja Luka en Lausanne Sport spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Borac Banja Luka en Lausanne Sport in de Europa League vond plaats op 15 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lausanne Sport. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lausanne Sport favoriet. 1 keer wist de ploeg van Borac Banja Luka te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Borac Banja Luka. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.