Nabeschouwing CSKA Moskva - Lausanne Sport (5-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 2 december 2010 - 19:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt CSKA Moskva het donderdag 2 december 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lausanne Sport.

Via de CSKA Moskva - Lausanne Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Lausanne Sport (5-1)

Het Europa League duel tussen CSKA Moskva en Lausanne Sport is geëindigd in een 5-1 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht CSKA Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Necid. Helaas voor CSKA Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het CSKA Moskva dat via S. Oliseh dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Z. Tosic dacht na 40 minuten te scoren voor CSKA Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde CSKA Moskva via A. Dzagoev, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist CSKA Moskva via T. Necid de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut scoorde Abdul Carrupt namens Lausanne Sport. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Lausanne Sport
5
1
LIVE CSKA Moskva - Lausanne Sport 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Lausanne Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt T. Necid CSKA Moskva
22' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt S. Oliseh CSKA Moskva
40' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Z. Tosic CSKA Moskva
52' Wissel Lausanne Sport Wissel Abdul Carrupt voor Silvio Lausanne Sport
58' Wissel Lausanne Sport Wissel A. Pasche voor M. Avanzini Lausanne Sport
61' Wissel CSKA Moskva Wissel M. González voor K. Honda CSKA Moskva
61' Wissel CSKA Moskva Wissel E. Aldonin voor S. Oliseh CSKA Moskva
71' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Dzagoev CSKA Moskva
75' Gele kaart Lausanne Sport Gele kaart voor N. Marazzi Lausanne Sport
75' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Vasilyev voor Z. Tosic CSKA Moskva
77' Wissel Lausanne Sport Wissel J. Roux voor M. Steuble Lausanne Sport
82' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt T. Necid CSKA Moskva
84' Gele kaart Lausanne Sport Gele kaart voor Abdul Carrupt Lausanne Sport
92' Doelpunt Lausanne Sport Doelpunt Abdul Carrupt Lausanne Sport
91' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor S. Ignashevich CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Lausanne Sport
Opstellingen CSKA Moskva - Lausanne Sport

Voorbeschouwing CSKA Moskva - Lausanne Sport

CSKA Moskva en Lausanne Sport spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Lausanne Sport in de Europa League vond plaats op 16 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lausanne Sport slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.