Nabeschouwing Dinamo Bucureşti - Olimpia (5-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 22 juli 2010 - 19:45 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Dinamo Bucureşti het donderdag 22 juli 2010 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Olimpia.

Via de Dinamo Bucureşti - Olimpia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Bucureşti - Olimpia (5-1)

Het Europa League duel tussen Dinamo Bucureşti en Olimpia is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Dinamo Bucureşti. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Dinamo Bucureşti op voorsprong te komen via een doelpunt van Andrei Cristea. Helaas voor Dinamo Bucureşti werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Dinamo Bucureşti dat via Adrian Cristea dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. NDoye dacht na 45 minuten te scoren voor Dinamo Bucureşti, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Dinamo Bucureşti via C. Munteanu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist Dinamo Bucureşti via G. Torje de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde J. Adaramola namens Olimpia. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Bucureşti - Olimpia
5
1
LIVE Dinamo Bucureşti - Olimpia 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Bucureşti - Olimpia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Dinamo Bucureşti Doelpunt Andrei Cristea Dinamo Bucureşti
26' Gele kaart Olimpia Gele kaart voor J. Adaramola Olimpia
32' Doelpunt Dinamo Bucureşti Doelpunt Adrian Cristea Dinamo Bucureşti
45' Doelpunt Dinamo Bucureşti Doelpunt O. NDoye Dinamo Bucureşti
46' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel J. Garat voor A. Scarlatache Dinamo Bucureşti
46' Wissel Olimpia Wissel E. Khorolskyy voor M. Paseciniuc Olimpia
47' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor C. Moti Dinamo Bucureşti
59' Doelpunt Dinamo Bucureşti Doelpunt C. Munteanu Dinamo Bucureşti
60' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel L. Ganea voor Adrian Cristea Dinamo Bucureşti
60' Wissel Olimpia Wissel S. Gusacov voor E. Valu?a Olimpia
62' Penalty Dinamo Bucureşti Penalty G. Torje Dinamo Bucureşti
68' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel G. Paun voor O. NDoye Dinamo Bucureşti
70' Wissel Olimpia Wissel O. Somide voor J. Jerome Olimpia
88' Gele kaart Olimpia Gele kaart voor G. Ovsianicov Olimpia
90' Doelpunt Olimpia Doelpunt J. Adaramola Olimpia
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Bucureşti - Olimpia
Opstellingen Dinamo Bucureşti - Olimpia

Voorbeschouwing Dinamo Bucureşti - Olimpia

Dinamo Bucureşti en Olimpia spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Bucureşti en Olimpia in de Europa League vond plaats op 15 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Bucureşti. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dinamo Bucureşti favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Olimpia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.