Nabeschouwing Dinamo Minsk - Club Brugge (2-3) || Europa League 2010/2011

Donderdag 26 augustus 2010 - 18:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Dinamo Minsk het donderdag 26 augustus 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de Dinamo Minsk - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Minsk - Club Brugge (2-3)

Het Europa League duel tussen Dinamo Minsk en Club Brugge is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Hoefkens. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Club Brugge dat via W. Dalmat dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Hoefkens dacht na 32 minuten te scoren voor Club Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Dinamo Minsk via A. Chukhley, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Dinamo Minsk via S. Dragun de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Minsk - Club Brugge
2
3
LIVE Dinamo Minsk - Club Brugge 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Minsk - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor S. Kondratyev Dinamo Minsk
5' Penalty Club Brugge Penalty C. Hoefkens Club Brugge
13' Wissel Club Brugge Wissel D. Kouemaha voor J. Akpala Club Brugge
24' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor A. Putsila Dinamo Minsk
26' Doelpunt Club Brugge Doelpunt W. Dalmat Club Brugge
32' Penalty Club Brugge Penalty C. Hoefkens Club Brugge
46' Wissel Dinamo Minsk Wissel Lucas Sotero voor D. Rekish Dinamo Minsk
47' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt A. Chukhley Dinamo Minsk
51' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor S. Dragun Dinamo Minsk
53' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor J. Blondel Club Brugge
64' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor S. Kislyak Dinamo Minsk
65' Wissel Club Brugge Wissel K. Geraerts voor W. Dalmat Club Brugge
67' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Marcos Camozzato Club Brugge
68' Wissel Dinamo Minsk Wissel Bruno Furlan voor A. Sazankov Dinamo Minsk
73' Wissel Club Brugge Wissel S. Scepovic voor N. Dirar Club Brugge
84' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Buloychik voor S. Kislyak Dinamo Minsk
85' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Stijnen Club Brugge
90' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt S. Dragun Dinamo Minsk
90' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor K. Geraerts Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Minsk - Club Brugge
Opstellingen Dinamo Minsk - Club Brugge

Voorbeschouwing Dinamo Minsk - Club Brugge

Dinamo Minsk en Club Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Minsk en Club Brugge in de Europa League vond plaats op 19 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dinamo Minsk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dinamo Minsk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.