Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Sturm Graz (1-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 5 augustus 2010 - 18:30 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Dinamo Tbilisi het donderdag 5 augustus 2010 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Paichadzis Erovnuli Stadioni in Tbilisi.

Via de Dinamo Tbilisi - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Sturm Graz (1-1)

De Europa League 2010/2011 wedstrijd tussen Dinamo Tbilisi en Sturm Graz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 11e minuut dacht Dinamo Tbilisi op voorsprong te komen via een doelpunt van Robertinho. Helaas voor Dinamo Tbilisi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut moest G. Kakhelishvili van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Dinamo Tbilisi verder met een speler minder. S. Muratovic dacht na 40 minuten te scoren voor Sturm Graz, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 63e minuut werd L. Khmaladze van Dinamo Tbilisi met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Dinamo Tbilisi het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Tbilisi - Sturm Graz
1
1
LIVE Dinamo Tbilisi - Sturm Graz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Tbilisi - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt Robertinho Dinamo Tbilisi
39' Rode kaart Dinamo Tbilisi Rode kaart voor G. Kakhelishvili Dinamo Tbilisi
40' Penalty Sturm Graz Penalty S. Muratovic Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel S. Foda voor M. Kienzl Sturm Graz
49' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor M. Weber Sturm Graz
52' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor L. Kakubava Dinamo Tbilisi
63' Rode kaart Dinamo Tbilisi Rode kaart voor L. Khmaladze Dinamo Tbilisi
64' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor G. Schildenfeld Sturm Graz
66' Wissel Sturm Graz Wissel M. Haas voor M. Weber Sturm Graz
69' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel G. Gvelesiani voor D. Djousse Dinamo Tbilisi
77' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel G. Mamuchishvili voor G. Tekturmanidze Dinamo Tbilisi
80' Wissel Sturm Graz Wissel R. Kienast voor I. Szabics Sturm Graz
83' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel G. Getiashvili voor Robertinho Dinamo Tbilisi
90' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor M. Vatsadze Dinamo Tbilisi
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Tbilisi - Sturm Graz
Opstellingen Dinamo Tbilisi - Sturm Graz

Voorbeschouwing Dinamo Tbilisi - Sturm Graz

Dinamo Tbilisi en Sturm Graz spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Tbilisi en Sturm Graz in de Europa League vond plaats op 29 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sturm Graz. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sturm Graz favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dinamo Tbilisi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dinamo Tbilisi. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.