Nabeschouwing Lausanne Sport - Borac Banja Luka (1-0) || Europa League 2010/2011

Donderdag 15 juli 2010 - 19:30 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Lausanne Sport het donderdag 15 juli 2010 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Borac Banja Luka.

Via de Lausanne Sport - Borac Banja Luka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lausanne Sport - Borac Banja Luka (1-0)

Het Europa League duel tussen Lausanne Sport en Borac Banja Luka is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lausanne Sport. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 19e minuut dacht Lausanne Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van Silvio. Helaas voor Lausanne Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lausanne Sport - Borac Banja Luka
1
0
LIVE Lausanne Sport - Borac Banja Luka 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lausanne Sport - Borac Banja Luka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Lausanne Sport Doelpunt Silvio Lausanne Sport
44' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor M. Stupar Borac Banja Luka
46' Wissel Borac Banja Luka Wissel D. Zaric voor M. Stupar Borac Banja Luka
58' Wissel Borac Banja Luka Wissel D. Sakan voor S. Nikolic Borac Banja Luka
72' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor M. Muminovic Borac Banja Luka
74' Wissel Lausanne Sport Wissel N. Hélin voor J. Roux Lausanne Sport
77' Gele kaart Lausanne Sport Gele kaart voor N. Marazzi Lausanne Sport
79' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor P. Stancheski Borac Banja Luka
85' Wissel Borac Banja Luka Wissel O. Jandric voor P. Stancheski Borac Banja Luka
90' Wissel Lausanne Sport Wissel D. Mayila voor Abdul Carrupt Lausanne Sport
90' Wissel Lausanne Sport Wissel D. Stadelmann voor M. Steuble Lausanne Sport