Nabeschouwing Qarabağ - Borussia Dortmund (0-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 26 augustus 2010 - 18:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Qarabağ het donderdag 26 augustus 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofik Bakhramov in Baku.

Via de Qarabağ - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Borussia Dortmund (0-1)

Het Europa League duel tussen Qarabağ en Borussia Dortmund is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Borussia Dortmund. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 90e minuut dacht Borussia Dortmund op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Barrios. Helaas voor Borussia Dortmund werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Qarabağ - Borussia Dortmund
LIVE Qarabağ - Borussia Dortmund 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor V. Nadirov Qarabağ
10' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor S. Kagawa Borussia Dortmund
61' Wissel Borussia Dortmund Wissel M. Götze voor K. Großkreutz Borussia Dortmund
61' Wissel Borussia Dortmund Wissel R. Lewandowski voor S. Kagawa Borussia Dortmund
68' Wissel Qarabağ Wissel E. Mammadov voor G. Adamia Qarabağ
68' Wissel Qarabağ Wissel S. Karimov voor A. Rubins Qarabağ
69' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor E. Mammadov Qarabağ
76' Wissel Borussia Dortmund Wissel D. Rangelov voor L. Piszczek Borussia Dortmund
87' Wissel Qarabağ Wissel A. Kerimov voor S. Abbasov Qarabağ
90' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt L. Barrios Borussia Dortmund
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Borussia Dortmund
Opstellingen Qarabağ - Borussia Dortmund

Voorbeschouwing Qarabağ - Borussia Dortmund

Qarabağ en Borussia Dortmund spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Qarabağ en Borussia Dortmund in de Europa League vond plaats op 19 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Borussia Dortmund. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Borussia Dortmund favoriet. 1 keer wist de ploeg van Qarabağ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Qarabağ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.