Nabeschouwing Skonto - Portadown (0-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 8 juli 2010 - 18:00 uur



In de Europa League 2010/2011 neemt Skonto het donderdag 8 juli 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Portadown. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Skonto in Riga.

Via de Skonto - Portadown live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skonto - Portadown (0-1)

Het Europa League duel tussen Skonto en Portadown is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Portadown. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 29e minuut dacht Portadown op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Lecky. Helaas voor Portadown werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Skonto - Portadown
LIVE Skonto - Portadown 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skonto - Portadown teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Portadown Doelpunt R. Lecky Portadown
33' Gele kaart Portadown Gele kaart voor R. Clarke Portadown
33' Wissel Skonto Wissel A. Petersons voor I. Tarasovs Skonto
36' Gele kaart Portadown Gele kaart voor S. Mackle Portadown
46' Wissel Skonto Wissel D. Turkovs voor A. Karasausks Skonto
59' Wissel Skonto Wissel V. Astafjevs voor V. Maksimenko Skonto
79' Wissel Portadown Wissel A. Haire voor A. Teggart Portadown
85' Wissel Portadown Wissel N. McCafferty voor R. Clarke Portadown
Video hoogtepunten en samenvatting Skonto - Portadown
Opstellingen Skonto - Portadown

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Skonto - Portadown

Skonto en Portadown spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Skonto en Portadown in de Europa League vond plaats op 1 juli 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Skonto 0
Winst Portadown 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Skonto - Portadown Opstelling Skonto Opstelling Portadown Live Skonto - Portadown Live Skonto - Portadown kijken Skonto - Portadown kijken Live Skonto - Portadown stream Skonto - Portadown Fox Sports Nabeschouwing Skonto - Portadown Uitslag Skonto - Portadown Statistieken Skonto - Portadown Europa League 2010/2011 Skonto - Portadown wedden Skonto - Portadown gokken Skonto - Portadown Unibet