Nabeschouwing Valletta - Ruch Chorzów (1-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 15 juli 2010 - 17:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Valletta het donderdag 15 juli 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ruch Chorzów.

Via de Valletta - Ruch Chorzów live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valletta - Ruch Chorzów (1-1)

De Europa League 2010/2011 wedstrijd tussen Valletta en Ruch Chorzów geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 18e minuut dacht Ruch Chorzów op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Grzyb. Helaas voor Ruch Chorzów werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Valletta dat via T. Scerri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valletta - Ruch Chorzów
1
1
LIVE Valletta - Ruch Chorzów 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valletta - Ruch Chorzów teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Penalty Ruch Chorzów Penalty W. Grzyb Ruch Chorzów
41' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor M. Sadlok Ruch Chorzów
55' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor G. Straka Ruch Chorzów
56' Wissel Valletta Wissel K. Sammut voor D. Falzon Valletta
59' Wissel Ruch Chorzów Wissel A. Piech voor M. Zajac Ruch Chorzów
66' Wissel Valletta Wissel T. Scerri voor I. Zammit Valletta
74' Wissel Ruch Chorzów Wissel M. Malinowski voor G. Straka Ruch Chorzów
77' Doelpunt Valletta Doelpunt T. Scerri Valletta
77' Wissel Ruch Chorzów Wissel B. Flis voor S. Olszar Ruch Chorzów
78' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor W. Grzyb Ruch Chorzów
80' Wissel Valletta Wissel J. Pace voor S. Bezzina Valletta
86' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor K. Pilarz Ruch Chorzów