Nabeschouwing Villarreal - Dinamo Zagreb (3-0) || Europa League 2010/2011

Donderdag 2 december 2010 - 21:05 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Villarreal het donderdag 2 december 2010 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb.

Via de Villarreal - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Dinamo Zagreb (3-0)

Het Europa League duel tussen Villarreal en Dinamo Zagreb is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Rossi. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Villarreal dat via M. Rubén dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Rossi dacht na 80 minuten te scoren voor Villarreal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 86e minuut werd I. Biscan van Dinamo Zagreb met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Dinamo Zagreb het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Dinamo Zagreb
3
0
LIVE Villarreal - Dinamo Zagreb 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Diego López Villarreal
24' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor I. Kelava Dinamo Zagreb
25' Penalty Villarreal Penalty G. Rossi Villarreal
26' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Rossi Villarreal
37' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Ángel López Villarreal
62' Doelpunt Villarreal Doelpunt M. Rubén Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel Senna voor M. Rubén Villarreal
71' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Rukavina voor Sammir Dinamo Zagreb
79' Wissel Villarreal Wissel Nilmar voor Borja Valero Villarreal
79' Wissel Dinamo Zagreb Wissel P. Morales voor A. Ademi Dinamo Zagreb
80' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Rossi Villarreal
82' Wissel Villarreal Wissel J. Montero voor G. Rossi Villarreal
86' Rode kaart Dinamo Zagreb Rode kaart voor I. Biscan Dinamo Zagreb
89' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Marchena Villarreal
89' Wissel Dinamo Zagreb Wissel T. Barbaric voor F. Beciraj Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Dinamo Zagreb
Opstellingen Villarreal - Dinamo Zagreb

Voorbeschouwing Villarreal - Dinamo Zagreb

Villarreal en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Dinamo Zagreb in de Europa League vond plaats op 16 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Zagreb favoriet. 1 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Villarreal. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.