Nabeschouwing Villarreal - Dnepr Mogilev (5-0) || Europa League 2010/2011

Donderdag 19 augustus 2010 - 22:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Villarreal het donderdag 19 augustus 2010 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Dnepr Mogilev.

Via de Villarreal - Dnepr Mogilev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Dnepr Mogilev (5-0)

Het Europa League duel tussen Villarreal en Dnepr Mogilev is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van Marchena. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Villarreal dat via Cazorla dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Borja Valero dacht na 35 minuten te scoren voor Villarreal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde Villarreal via Cani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Villarreal via Nilmar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Dnepr Mogilev
5
0
LIVE Villarreal - Dnepr Mogilev 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Dnepr Mogilev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Villarreal Doelpunt Marchena Villarreal
17' Doelpunt Villarreal Doelpunt Cazorla Villarreal
35' Doelpunt Villarreal Doelpunt Borja Valero Villarreal
40' Wissel Dnepr Mogilev Wissel A. Raspopov voor A. Gonchar Dnepr Mogilev
45' Doelpunt Villarreal Doelpunt Cani Villarreal
45' Gele kaart Dnepr Mogilev Gele kaart voor D. Obrazov Dnepr Mogilev
46' Wissel Villarreal Wissel Nilmar voor Borja Valero Villarreal
58' Wissel Villarreal Wissel J. Montero voor Cazorla Villarreal
64' Wissel Dnepr Mogilev Wissel F. Cernych voor I. Zenkovich Dnepr Mogilev
67' Gele kaart Dnepr Mogilev Gele kaart voor F. Cernych Dnepr Mogilev
73' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Senna Villarreal
74' Wissel Villarreal Wissel J. Altidore voor G. Rossi Villarreal
75' Doelpunt Villarreal Doelpunt Nilmar Villarreal
76' Wissel Dnepr Mogilev Wissel A. Tupchiy voor V. Shuneiko Dnepr Mogilev
83' Gele kaart Dnepr Mogilev Gele kaart voor A. Raspopov Dnepr Mogilev