Nabeschouwing Villarreal - FC Twente (5-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 7 april 2011 - 21:05 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Villarreal het donderdag 7 april 2011 om 21:05 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de Villarreal - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - FC Twente (5-1)

Het Europa League duel tussen Villarreal en FC Twente is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van Marchena. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Villarreal dat via Borja Valero dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Nilmar dacht na 46 minuten te scoren voor Villarreal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 55e minuut scoorde Villarreal via G. Rossi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Villarreal via Nilmar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut scoorde M. Janko namens FC Twente. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - FC Twente
5
1
LIVE Villarreal - FC Twente 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Villarreal Doelpunt Marchena met assist van Catalá Villarreal
32' Wissel FC Twente Wissel M. Janko voor L. de Jong FC Twente
43' Doelpunt Villarreal Doelpunt Borja Valero met assist van Cazorla Villarreal
46' Doelpunt Villarreal Doelpunt Nilmar Villarreal
55' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Rossi met assist van Soriano Villarreal
58' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Rosales FC Twente
60' Wissel FC Twente Wissel N. Chadli voor B. Ruiz FC Twente
70' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor M. Janko FC Twente
71' Wissel Villarreal Wissel Capdevila voor G. Rodríguez Villarreal
77' Wissel FC Twente Wissel D. Landzaat voor W. Brama FC Twente
79' Wissel Villarreal Wissel Cani voor Borja Valero Villarreal
80' Doelpunt Villarreal Doelpunt Nilmar met assist van G. Rossi Villarreal
82' Wissel Villarreal Wissel Kiko voor Catalá Villarreal
84' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Cazorla Villarreal
88' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Nilmar Villarreal
91' Doelpunt FC Twente Doelpunt M. Janko met assist van P. Wisgerhof FC Twente