Nabeschouwing Schalke 04 - FC Twente (4-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 15 maart 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Schalke 04 het donderdag 15 maart 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de Schalke 04 - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - FC Twente (4-1)

Het Europa League duel tussen Schalke 04 en FC Twente is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Janssen. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Schalke 04 dat via K. Huntelaar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Huntelaar dacht na 57 minuten te scoren voor Schalke 04, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde Schalke 04 via J. Jones, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Schalke 04 via K. Huntelaar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Schalke 04 - FC Twente
4
1
LIVE Schalke 04 - FC Twente 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt FC Twente Doelpunt W. Janssen met assist van N. Chadli FC Twente
25' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor C. Fuchs Schalke 04
27' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor K. Huntelaar Schalke 04
29' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt K. Huntelaar met assist van J. Draxler Schalke 04
40' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Rosales FC Twente
45' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor T. Leugers FC Twente
51' Wissel FC Twente Wissel L. Fer voor T. Leugers FC Twente
55' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor D. Tiendalli FC Twente
56' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor W. Janssen FC Twente
57' Penalty Schalke 04 Penalty K. Huntelaar Schalke 04
57' Wissel FC Twente Wissel O. John voor E. Bajrami FC Twente
69' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor L. Holtby Schalke 04
71' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt J. Jones met assist van Raúl Schalke 04
76' Wissel FC Twente Wissel G. Plet voor W. Brama FC Twente
79' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor L. de Jong FC Twente
81' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt K. Huntelaar met assist van J. Jones Schalke 04
86' Wissel Schalke 04 Wissel C. Marica voor J. Farfán Schalke 04
88' Wissel Schalke 04 Wissel C. Moritz voor J. Jones Schalke 04
91' Wissel Schalke 04 Wissel C. Obasi voor J. Draxler Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - FC Twente
Opstellingen Schalke 04 - FC Twente

Voorbeschouwing Schalke 04 - FC Twente

Schalke 04 en FC Twente spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Schalke 04 en FC Twente in de Europa League vond plaats op 8 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 2 keer wist de ploeg van Schalke 04 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Schalke 04. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.