Nabeschouwing APOEL - Olympiakos Piraeus (2-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 8 december 2016 - 19:00 uur



In de Europa League 2016/2017 neemt APOEL het donderdag 8 december 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP (Nicosía (Levkosía)) in Levkosía.

Via de APOEL - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Olympiakos Piraeus (2-0)

Het Europa League duel tussen APOEL en Olympiakos Piraeus is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 2-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. da Costa zette APOEL op een 1-0 voorsprong in de 20e minuut van de wedstrijd. APOEL vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. de Camargo op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor APOEL.

Wedstrijdstatistieken APOEL - Olympiakos Piraeus
Goals
2
0
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
6
13
Schoten op doel
1
5
Passes
280
495
Overtredingen
21
12
Buitenspel
6
2
Corners
2
9
LIVE APOEL - Olympiakos Piraeus 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Eigen doelpunt APOEL Eigen doelpunt M. da Costa APOEL 1-0
45' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor M. da Costa Olympiakos Piraeus
51' Gele kaart APOEL Gele kaart voor N. Alexandrou APOEL
60' Wissel APOEL Wissel G. Gianniotas voor G. Efrem APOEL
66' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Androutsos voor André Martins Olympiakos Piraeus
67' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Bruno Vianna Olympiakos Piraeus
67' Wissel APOEL Wissel Andrea Orlandi voor F. Bertoglio APOEL
76' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Domínguez voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
76' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel G. Manthatis voor De La Bella Olympiakos Piraeus
81' Wissel APOEL Wissel I. de Camargo voor P. Soteriou APOEL
83' Doelpunt APOEL Doelpunt I. de Camargo met assist van Nuno Morais APOEL 2-0
85' Gele kaart APOEL Gele kaart voor E. Aloneftis APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Olympiakos Piraeus
Opstellingen APOEL - Olympiakos Piraeus

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing APOEL - Olympiakos Piraeus

APOEL en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Olympiakos Piraeus in de Europa League vond plaats op 29 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor APOEL. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is APOEL favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Olympiakos Piraeus slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst APOEL 1
Winst Olympiakos Piraeus 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
APOEL - Olympiakos Piraeus Opstelling APOEL Opstelling Olympiakos Piraeus Live APOEL - Olympiakos Piraeus Live APOEL - Olympiakos Piraeus kijken APOEL - Olympiakos Piraeus kijken Live APOEL - Olympiakos Piraeus stream APOEL - Olympiakos Piraeus Fox Sports Nabeschouwing APOEL - Olympiakos Piraeus Uitslag APOEL - Olympiakos Piraeus Statistieken APOEL - Olympiakos Piraeus Europa League 2016/2017 APOEL - Olympiakos Piraeus wedden APOEL - Olympiakos Piraeus gokken APOEL - Olympiakos Piraeus Unibet