Nabeschouwing Austria Wien - Astra (1-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 24 november 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Austria Wien het donderdag 24 november 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Astra. De wedstrijd wordt gespeeld in Ernst-Happel-Stadion in Wien.

Via de Austria Wien - Astra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Astra (1-2)

Het Europa League duel tussen Austria Wien en Astra is onder leiding van scheidsrechter Pawel Raczkowski geëindigd in een 1-2 overwinning voor Astra. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door L. Rotpuller, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. In de 65e minuut kreeg A. Grünwald van Austria Wien voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Austria Wien de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte D. Florea namens Astra in de 79e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

C. Budescu zette Astra even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Pawel Raczkowski toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pawel Raczkowski, waardoor Astra een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Austria Wien - Astra 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Astra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Astra Gele kaart voor C. Oroş Astra
56' Gele kaart Astra Gele kaart voor Junior Maranhão Astra
57' Doelpunt Austria Wien Doelpunt L. Rotpuller met assist van R. Holzhauser Austria Wien 1-0
60' Gele kaart Astra Gele kaart voor B. Mansaly Astra
61' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor A. Grünwald Austria Wien
61' Wissel Astra Wissel D. Florea voor C. Oroş Astra
65' Tweede gele kaart Austria Wien Tweede gele kaart voor A. Grünwald Austria Wien
69' Gele kaart Astra Gele kaart voor Geraldo Alves Astra
71' Wissel Astra Wissel F. Lovin voor B. Mansaly Astra
79' Doelpunt Astra Doelpunt D. Florea Astra 1-1
88' Penalty Astra Penalty C. Budescu Astra 1-2
94' Gele kaart Astra Gele kaart voor C. Săpunaru Astra
95' Gele kaart Astra Gele kaart voor A. Stan Astra
93' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor K. Friesenbichler Austria Wien
90' Gele kaart Astra Gele kaart voor F. Lovin Astra
90' Wissel Austria Wien Wissel Ismael Tajouri voor Lucas Venuto Austria Wien
90' Wissel Austria Wien Wissel K. Friesenbichler voor O. Kayode Austria Wien
93' Wissel Astra Wissel V. Nicoară voor C. Budescu Astra
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Astra
Opstellingen Austria Wien - Astra

Voorbeschouwing Austria Wien - Astra

Austria Wien en Astra spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pawel Raczkowski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en Astra in de Europa League vond plaats op 15 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Austria Wien. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Austria Wien favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Astra slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.