Nabeschouwing Celta de Vigo - Krasnodar (2-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 9 maart 2017 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Celta de Vigo het donderdag 9 maart 2017 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Krasnodar (2-1)

Het Europa League duel tussen Celta de Vigo en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Craig Alexander Thomson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door D. Wass, waarmee Celta de Vigo met 1-0 de leiding nam. Krasnodar kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Claesson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette C. Beauvue zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Celta de Vigo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Alexander Thomson, waardoor Celta de Vigo een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Celta de Vigo - Krasnodar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor V. Claesson Krasnodar
50' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt D. Wass Celta de Vigo 1-0
56' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Claesson met assist van Wanderson Krasnodar 1-1
70' Wissel Celta de Vigo Wissel Jozabed voor D. Wass Celta de Vigo
75' Wissel Krasnodar Wissel P. Mamaev voor V. Podberezkin Krasnodar
78' Wissel Celta de Vigo Wissel C. Beauvue voor J. Guidetti Celta de Vigo
78' Wissel Krasnodar Wissel R. Laborde voor Wanderson Krasnodar
83' Wissel Krasnodar Wissel D. Torbinski voor I. Zhigulev Krasnodar
90' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt C. Beauvue met assist van Hugo Mallo Celta de Vigo 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Krasnodar
Opstellingen Celta de Vigo - Krasnodar

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Krasnodar

Celta de Vigo en Krasnodar spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Alexander Thomson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Krasnodar elkaar treffen in de Europa League.