Nabeschouwing Folgore - AEK Larnaca (1-3) || Europa League 2016/2017

Donderdag 7 juli 2016 - 20:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Folgore het donderdag 7 juli 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen AEK Larnaca. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de Folgore - AEK Larnaca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Folgore - AEK Larnaca (1-3)

Het Europa League duel tussen Folgore en AEK Larnaca is geëindigd in een 1-3 overwinning voor AEK Larnaca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door M. Traini, waarmee Folgore met 1-0 de leiding nam. AEK Larnaca kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Trichkovski, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette I. Trichkovski zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AEK Larnaca de leiding in de wedstrijd nam.

Andre Alves zette AEK Larnaca even later op 1-3 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor AEK Larnaca.

Wedstrijdstatistieken Folgore - AEK Larnaca
1
3
LIVE Folgore - AEK Larnaca 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Folgore - AEK Larnaca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Folgore Doelpunt M. Traini Folgore 1-0
52' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trichkovski AEK Larnaca 1-1
53' Gele kaart Folgore Gele kaart voor M. Angelini Folgore
55' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trichkovski AEK Larnaca 1-2
57' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor K. Charalambidis AEK Larnaca
65' Penalty AEK Larnaca Penalty Andre Alves AEK Larnaca 1-3
67' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor I. Charalambous AEK Larnaca
67' Wissel Folgore Wissel C. Brolli voor M. Berardi Folgore
68' Wissel AEK Larnaca Wissel Tete voor K. Charalambidis AEK Larnaca
72' Wissel Folgore Wissel L. Rossi voor A. Nucci Folgore
74' Wissel AEK Larnaca Wissel V. Boljević voor V. Laban AEK Larnaca
87' Wissel Folgore Wissel A. Della Valle voor M. Angelini Folgore
87' Wissel AEK Larnaca Wissel K. Konstantinou voor I. Trichkovski AEK Larnaca
91' Gele kaart Folgore Gele kaart voor A. Della Valle Folgore
Video hoogtepunten en samenvatting Folgore - AEK Larnaca
Opstellingen Folgore - AEK Larnaca

Voorbeschouwing Folgore - AEK Larnaca

Folgore en AEK Larnaca spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Folgore en AEK Larnaca in de Europa League vond plaats op 30 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor AEK Larnaca. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is AEK Larnaca favoriet. 1 keer wist de ploeg van Folgore te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Folgore. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.