Nabeschouwing Häcken - Cork City (1-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 14 juli 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Häcken het donderdag 14 juli 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Cork City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bravida Arena in Gothenburg.

Via de Häcken - Cork City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Häcken - Cork City (1-1)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Häcken en Cork City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 64 minuten. S. Maguire maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Cork City vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 64e minuut moest B. Mensah van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Häcken verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Owoeri namens Häcken in de 83e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Häcken - Cork City
1
1
LIVE Häcken - Cork City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Häcken - Cork City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Cork City Gele kaart voor G. Bolger Cork City
57' Wissel Häcken Wissel D. Savage voor M. Ericsson Häcken
61' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Paulinho Guerreiro Häcken
64' Penalty Cork City Penalty S. Maguire Cork City 0-1
64' Rode kaart Häcken Rode kaart voor B. Mensah Häcken
66' Wissel Häcken Wissel J. Andersson voor N. Mohammed Häcken
73' Gele kaart Cork City Gele kaart voor M. McSweeney Cork City
75' Wissel Cork City Wissel K. Sheppard voor S. Beattie Cork City
78' Wissel Häcken Wissel E. Binaku voor K. Arkivuo Häcken
83' Doelpunt Häcken Doelpunt J. Owoeri Häcken 1-1
85' Wissel Cork City Wissel M. O’Sullivan voor G. Buckley Cork City
92' Wissel Cork City Wissel C. Healy voor S. Maguire Cork City