Nabeschouwing IFK Göteborg - HJK (1-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 28 juli 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt IFK Göteborg het donderdag 28 juli 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Nya Gamla Ullevi in Göteborg.

Via de IFK Göteborg - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing IFK Göteborg - HJK (1-2)

Het Europa League duel tussen IFK Göteborg en HJK is geëindigd in een 1-2 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door A. Tanaka, waarmee HJK met 0-1 de leiding nam. IFK Göteborg kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Salomonsson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette A. Morelos zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee HJK de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor HJK een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken IFK Göteborg - HJK
1
2
LIVE IFK Göteborg - HJK 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd IFK Göteborg - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart IFK Göteborg Gele kaart voor E. Salomonsson IFK Göteborg
32' Gele kaart IFK Göteborg Gele kaart voor S. Eriksson IFK Göteborg
46' Wissel IFK Göteborg Wissel H. Jónsson voor M. Bjärsmyr IFK Göteborg
47' Doelpunt HJK Doelpunt A. Tanaka HJK 0-1
59' Gele kaart IFK Göteborg Gele kaart voor T. Hysén IFK Göteborg
65' Wissel IFK Göteborg Wissel P. Karlsson-Lagemyr voor M. Smedberg-Dalence IFK Göteborg
68' Gele kaart HJK Gele kaart voor I. Tatomirović HJK
69' Gele kaart HJK Gele kaart voor R. Gadze HJK
73' Doelpunt IFK Göteborg Doelpunt E. Salomonsson IFK Göteborg 1-1
75' Doelpunt HJK Doelpunt A. Morelos HJK 1-2
77' Wissel HJK Wissel T. Kolehmainen voor A. Tanaka HJK
79' Wissel IFK Göteborg Wissel G. Engvall voor T. Hysén IFK Göteborg
81' Gele kaart HJK Gele kaart voor A. Annan HJK
87' Wissel HJK Wissel O. Malolo voor R. Gadze HJK
96' Gele kaart IFK Göteborg Gele kaart voor S. Rieks IFK Göteborg
96' Gele kaart HJK Gele kaart voor L. Rexhepi HJK
96' Gele kaart IFK Göteborg Gele kaart voor G. Engvall IFK Göteborg