Nabeschouwing Jelgava - Slovan Bratislava (3-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 21 juli 2016 - 17:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Jelgava het donderdag 21 juli 2016 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Zemgales Olimpiskā centra in Jelgava.

Via de Jelgava - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jelgava - Slovan Bratislava (3-0)

Het Europa League duel tussen Jelgava en Slovan Bratislava is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Jelgava. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. G. Kļuškins maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Jelgava vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Jelgava vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Bogdaškins op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was O. Malašenoks van Jelgava die de 3-0 wist te maken in de 85e minuut.

In de 89e minuut werd A. Diallo van Jelgava met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Jelgava het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Jelgava een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Jelgava - Slovan Bratislava
3
0
LIVE Jelgava - Slovan Bratislava 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jelgava - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor R. Ligeon Slovan Bratislava
26' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor F. Kubik Slovan Bratislava
27' Penalty Jelgava Penalty G. Kļuškins Jelgava 1-0
43' Gele kaart Jelgava Gele kaart voor M. Grigaravičius Jelgava
43' Gele kaart Jelgava Gele kaart voor O. Malašenoks Jelgava
48' Doelpunt Jelgava Doelpunt B. Bogdaškins Jelgava 2-0
50' Wissel Slovan Bratislava Wissel T. Priskin voor F. Kubik Slovan Bratislava
52' Gele kaart Jelgava Gele kaart voor G. Freimanis Jelgava
65' Wissel Jelgava Wissel A. Osipovs voor G. Kļuškins Jelgava
72' Wissel Slovan Bratislava Wissel G. Scott voor V. Savićević Slovan Bratislava
72' Wissel Slovan Bratislava Wissel R. Lásik voor J. de Kamps Slovan Bratislava
78' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor R. Lásik Slovan Bratislava
79' Gele kaart Jelgava Gele kaart voor A. Lazdiņš Jelgava
79' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor B. Sekulić Slovan Bratislava
83' Wissel Jelgava Wissel A. Kovaļovs voor M. Grigaravičius Jelgava
85' Doelpunt Jelgava Doelpunt O. Malašenoks Jelgava 3-0
89' Rode kaart Jelgava Rode kaart voor A. Diallo Jelgava
89' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor T. Priskin Slovan Bratislava
92' Wissel Jelgava Wissel V. Smirnovs voor O. Malašenoks Jelgava
Video hoogtepunten en samenvatting Jelgava - Slovan Bratislava
Opstellingen Jelgava - Slovan Bratislava

Voorbeschouwing Jelgava - Slovan Bratislava

Jelgava en Slovan Bratislava spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Jelgava en Slovan Bratislava in de Europa League vond plaats op 14 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.