Nabeschouwing Krasnodar - Schalke 04 (0-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 20 oktober 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Krasnodar het donderdag 20 oktober 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Schalke 04 (0-1)

Het Europa League duel tussen Krasnodar en Schalke 04 is onder leiding van scheidsrechter Mark Clattenburg geëindigd in een 0-1 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Y. Konoplyanka, waarmee Schalke 04 met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Schalke 04.

LIVE Krasnodar - Schalke 04 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt Y. Konoplyanka Schalke 04 0-1
55' Wissel Krasnodar Wissel Y. Gazinskiy voor K. Eboue Krasnodar
67' Wissel Krasnodar Wissel R. Laborde voor V. Podberezkin Krasnodar
67' Wissel Schalke 04 Wissel A. Schöpf voor Y. Konoplyanka Schalke 04
70' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor Naldo Schalke 04
75' Wissel Krasnodar Wissel P. Mamaev voor O. Akhmedov Krasnodar
77' Wissel Schalke 04 Wissel K. Huntelaar voor M. Meyer Schalke 04
85' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor F. Di Santo Schalke 04
93' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
94' Wissel Schalke 04 Wissel T. Kehrer voor F. Di Santo Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Schalke 04
Opstellingen Krasnodar - Schalke 04

Voorbeschouwing Krasnodar - Schalke 04

Krasnodar en Schalke 04 spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mark Clattenburg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Schalke 04 elkaar treffen in de Europa League.