Nabeschouwing Maribor - Levski Sofia (0-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 14 juli 2016 - 20:00 uur



In de Europa League 2016/2017 neemt Maribor het donderdag 14 juli 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Levski Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in Ljudski vrt in Maribor.

Via de Maribor - Levski Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Levski Sofia (0-0)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Maribor en Levski Sofia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Maribor - Levski Sofia
LIVE Maribor - Levski Sofia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Levski Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor V. Hristov Levski Sofia
36' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor G. Kostadinov Levski Sofia
46' Wissel Maribor Wissel G. Bajde voor S. Sallalich Maribor
46' Wissel Maribor Wissel D. Vršič voor B. Vrhovec Maribor
64' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor B. Jorgačević Levski Sofia
70' Wissel Levski Sofia Wissel T. Adeniji voor V. Hristov Levski Sofia
76' Wissel Maribor Wissel S. Omoregie voor M. Novakovič Maribor
84' Wissel Levski Sofia Wissel M. Orachev voor Añete Levski Sofia
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Levski Sofia
Opstellingen Maribor - Levski Sofia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Maribor - Levski Sofia

Maribor en Levski Sofia spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Maribor en Levski Sofia elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Maribor 0
Winst Levski Sofia 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Maribor - Levski Sofia Opstelling Maribor Opstelling Levski Sofia Live Maribor - Levski Sofia Live Maribor - Levski Sofia kijken Maribor - Levski Sofia kijken Live Maribor - Levski Sofia stream Maribor - Levski Sofia Fox Sports Nabeschouwing Maribor - Levski Sofia Uitslag Maribor - Levski Sofia Statistieken Maribor - Levski Sofia Europa League 2016/2017 Maribor - Levski Sofia wedden Maribor - Levski Sofia gokken Maribor - Levski Sofia Unibet