Nabeschouwing Nõmme Kalju - Maccabi Haifa (1-1) (5-3 na strafschoppen) || Europa League 2016/2017

Donderdag 21 juli 2016 - 18:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Nõmme Kalju het donderdag 21 juli 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadrioru staadion in Tallinn.

Via de Nõmme Kalju - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nõmme Kalju - Maccabi Haifa (1-1) (5-3 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Nõmme Kalju en Maccabi Haifa is geëindigd in een overwinning voor Nõmme Kalju. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Nõmme Kalju het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-3 gewonnen werd.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 34 minuten. N. Rukavytsya maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Maccabi Haifa vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Nõmme Kalju het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk T. Neemelo die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-3 score in het voordeel van Nõmme Kalju, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Nõmme Kalju - Maccabi Haifa
1
1
LIVE Nõmme Kalju - Maccabi Haifa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nõmme Kalju - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor J. Toomet Nõmme Kalju
34' Penalty Maccabi Haifa Penalty N. Rukavytsya Maccabi Haifa 0-1
43' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor G. Vermouth Maccabi Haifa
63' Wissel Nõmme Kalju Wissel T. Neemelo voor D. Quintieri Nõmme Kalju
71' Wissel Nõmme Kalju Wissel I. Subbotin voor J. Toomet Nõmme Kalju
71' Wissel Maccabi Haifa Wissel D. Keinan voor E. Meshumar Maccabi Haifa
72' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor L. Obraniak Maccabi Haifa
77' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Gozlan voor F. Mugrabi Maccabi Haifa
81' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Marc Valiente Maccabi Haifa
84' Wissel Nõmme Kalju Wissel H. Wakui voor A. Valikaev Nõmme Kalju
89' Wissel Maccabi Haifa Wissel A. Zenati voor G. Vermouth Maccabi Haifa
90' Doelpunt Nõmme Kalju Doelpunt T. Neemelo Nõmme Kalju 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Nõmme Kalju - Maccabi Haifa
Opstellingen Nõmme Kalju - Maccabi Haifa

Voorbeschouwing Nõmme Kalju - Maccabi Haifa

Nõmme Kalju en Maccabi Haifa spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Nõmme Kalju en Maccabi Haifa in de Europa League vond plaats op 14 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.