Nabeschouwing Osmanlıspor - Zimbru (5-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 21 juli 2016 - 20:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Osmanlıspor het donderdag 21 juli 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zimbru. De wedstrijd wordt gespeeld in Osmanlı Stadı in Ankara.

Via de Osmanlıspor - Zimbru live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Zimbru (5-0)

Het Europa League duel tussen Osmanlıspor en Zimbru is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Osmanlıspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. A. Umar maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Osmanlıspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Osmanlıspor vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Umar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Osmanlıspor, waarmee A. Umar zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Osmanlıspor geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van E. Kılıçaslan. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Osmanlıspor. Deze werd gescoord door R. Rusescu in de 83e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Osmanlıspor.

Wedstrijdstatistieken Osmanlıspor - Zimbru
5
0
LIVE Osmanlıspor - Zimbru 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Zimbru teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Osmanlıspor Wissel E. Bekdemir voor M. Çağıran Osmanlıspor
16' Penalty Osmanlıspor Penalty A. Umar Osmanlıspor 1-0
24' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor Erick Zimbru
26' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt A. Umar Osmanlıspor 2-0
27' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor Luan Zimbru
38' Wissel Osmanlıspor Wissel E. Kılıçaslan voor E. Bekdemir Osmanlıspor
46' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor Emerson Zimbru
46' Wissel Zimbru Wissel D. Spătaru voor Erick Zimbru
47' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Umar Osmanlıspor
50' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt A. Umar Osmanlıspor 3-0
57' Wissel Zimbru Wissel G. Anton voor V. Zagaevschii Zimbru
74' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt E. Kılıçaslan Osmanlıspor 4-0
75' Wissel Osmanlıspor Wissel R. Rusescu voor P. Webó Osmanlıspor
76' Wissel Zimbru Wissel Kabi voor D. Spătaru Zimbru
83' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt R. Rusescu Osmanlıspor 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Zimbru
Opstellingen Osmanlıspor - Zimbru

Voorbeschouwing Osmanlıspor - Zimbru

Osmanlıspor en Zimbru spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Osmanlıspor en Zimbru in de Europa League vond plaats op 14 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.