Nabeschouwing Pyunik - Europa (2-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 7 juli 2016 - 17:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Pyunik het donderdag 7 juli 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Europa. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Pyunik - Europa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pyunik - Europa (2-1)

Het Europa League duel tussen Pyunik en Europa is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Pyunik. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Joselinho, waarmee Europa met 0-1 de leiding nam. Pyunik kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Arakelyan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette Razmik Hakobyan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Pyunik de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Pyunik een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Pyunik - Europa
2
1
LIVE Pyunik - Europa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pyunik - Europa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel Europa Wissel Joselinho voor Iván Moya Europa
11' Doelpunt Europa Doelpunt Joselinho Europa 0-1
25' Doelpunt Pyunik Doelpunt A. Arakelyan Pyunik 1-1
55' Wissel Pyunik Wissel Razmik Hakobyan voor A. Yuspashyan Pyunik
56' Doelpunt Pyunik Doelpunt Razmik Hakobyan Pyunik 2-1
61' Wissel Europa Wissel Eloy voor Pedro Carrión Europa
65' Wissel Pyunik Wissel V. Satumyan voor R. Minasyan Pyunik
68' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Robert Hakobyan Pyunik
68' Gele kaart Europa Gele kaart voor Toni García Europa
75' Wissel Europa Wissel Copi voor Joselinho Europa
80' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor A. Kartashyan Pyunik
88' Gele kaart Europa Gele kaart voor Alex Quillo Europa
93' Wissel Pyunik Wissel N. Aslanyan voor H. Harutyunyan Pyunik
Video hoogtepunten en samenvatting Pyunik - Europa
Opstellingen Pyunik - Europa

Voorbeschouwing Pyunik - Europa

Pyunik en Europa spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Pyunik en Europa in de Europa League vond plaats op 30 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Europa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Europa favoriet. 1 keer wist de ploeg van Pyunik te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pyunik. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.