Nabeschouwing Qabala - Mainz 05 (2-3) || Europa League 2016/2017

Donderdag 29 september 2016 - 17:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Qabala het donderdag 29 september 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakcell Arena (Bakı (Baku)) in Baku.

Via de Qabala - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qabala - Mainz 05 (2-3)

Het Europa League duel tussen Qabala en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Gediminas Mazeika geëindigd in een 2-3 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Y. Muto, waarmee FSV Mainz 05 met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van R. Qurbanov in de 57e minuut zorgde er even later voor dat Qabala weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 62e minuut zette S. Zenjov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Qabala de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Córdoba de 2-2 maakte voor FSV Mainz 05. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk FSV Mainz 05 dat in de 78e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. Öztunali de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gediminas Mazeika en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Mainz 05.

LIVE Qabala - Mainz 05 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qabala - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor A. Hack FSV Mainz 05
41' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt Y. Muto met assist van G. Bussmann FSV Mainz 05 0-1
47' Gele kaart Qabala Gele kaart voor F. Ozobić Qabala
56' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor J. Lössl FSV Mainz 05
57' Penalty Qabala Penalty R. Qurbanov Qabala 1-1
62' Doelpunt Qabala Doelpunt S. Zenjov met assist van B. Dabo Qabala 2-1
67' Wissel FSV Mainz 05 Wissel L. Öztunali voor C. Clemens FSV Mainz 05
67' Wissel FSV Mainz 05 Wissel J. Córdoba voor José Rodríguez FSV Mainz 05
68' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Córdoba met assist van G. Bussmann FSV Mainz 05 2-2
69' Gele kaart Qabala Gele kaart voor S. Zenjov Qabala
78' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt L. Öztunali met assist van F. Frei FSV Mainz 05 2-3
78' Gele kaart Qabala Gele kaart voor V. Vernydub Qabala
81' Wissel Qabala Wissel A. Məmmədov voor R.Ə. Sadiqov Qabala
81' Wissel Qabala Wissel P. Franjić voor R. Qurbanov Qabala
84' Wissel FSV Mainz 05 Wissel S. Serdar voor Y. Muto FSV Mainz 05
86' Wissel Qabala Wissel E. Camalov voor V. Vernydub Qabala
87' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor L. Öztunali FSV Mainz 05
90' Gele kaart Qabala Gele kaart voor V. Stanković Qabala
Video hoogtepunten en samenvatting Qabala - Mainz 05
Opstellingen Qabala - Mainz 05

Voorbeschouwing Qabala - Mainz 05

Qabala en Mainz 05 spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gediminas Mazeika en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Qabala en Mainz 05 elkaar treffen in de Europa League.