Nabeschouwing Rapid Wien - Sassuolo (1-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 20 oktober 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Rapid Wien het donderdag 20 oktober 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Sassuolo (1-1)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Rapid Wien en Sassuolo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door L. Schaub, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van T. Schrammel zorgde ervoor dat Sassuolo op 1-1 kwam te staan in de 66e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rapid Wien - Sassuolo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt L. Schaub Rapid Vienna 1-0
46' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Hofmann voor C. Dibon Rapid Vienna
58' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor A. Ragusa Sassuolo
59' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Murg Rapid Vienna
64' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Grahovac voor T. Murg Rapid Vienna
66' Eigen doelpunt Sassuolo Eigen doelpunt T. Schrammel Sassuolo 1-1
73' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Jelić voor A. Traustason Rapid Vienna
78' Wissel Sassuolo Wissel F. Ricci voor A. Matri Sassuolo
87' Wissel Sassuolo Wissel C. Adjapong voor M. Politano Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Sassuolo
Opstellingen Rapid Wien - Sassuolo

Voorbeschouwing Rapid Wien - Sassuolo

Rapid Wien en Sassuolo spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Miguel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rapid Wien en Sassuolo elkaar treffen in de Europa League.