Nabeschouwing Roma - Austria Wien (3-3) || Europa League 2016/2017

Donderdag 20 oktober 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Roma het donderdag 20 oktober 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Austria Wien (3-3)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Roma en Austria Wien geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door R. Holzhauser, waarmee Austria Wien met 0-1 de leiding nam. Roma kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. El Shaarawy, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette S. El Shaarawy zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Roma de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Roma vergroot nadat A. Florenzi de 3-1 wist te scoren. In de 82e minuut kwam Austria Wien weer dichterbij, nadat D. Prokop de stand terug wist te brengen naar 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Austria Wien. In de 84e minuut was het O. Kayode die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vladislav Bezborodov en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Roma - Austria Wien 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Austria Wien Doelpunt R. Holzhauser met assist van O. Kayode Austria Wien 0-1
19' Doelpunt Roma Doelpunt S. El Shaarawy met assist van Gerson Roma 1-1
24' Wissel Austria Wien Wissel O. Hadzikic voor R. Almer Austria Wien
34' Doelpunt Roma Doelpunt S. El Shaarawy met assist van F. Totti Roma 2-1
46' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Fazio Roma
65' Wissel Roma Wissel Mohamed Salah voor S. El Shaarawy Roma
69' Doelpunt Roma Doelpunt A. Florenzi met assist van F. Totti Roma 3-1
76' Wissel Roma Wissel Emerson voor A. Florenzi Roma
76' Wissel Austria Wien Wissel Ismael Tajouri voor Lucas Venuto Austria Wien
78' Wissel Austria Wien Wissel D. Prokop voor A. Grünwald Austria Wien
81' Wissel Roma Wissel E. Džeko voor J. Iturbe Roma
82' Doelpunt Austria Wien Doelpunt D. Prokop Austria Wien 3-2
84' Doelpunt Austria Wien Doelpunt O. Kayode met assist van Ismael Tajouri Austria Wien 3-3
94' Gele kaart Roma Gele kaart voor L. Paredes Roma
93' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor O. Hadzikic Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Austria Wien
Opstellingen Roma - Austria Wien

Voorbeschouwing Roma - Austria Wien

Roma en Austria Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Roma en Austria Wien elkaar treffen in de Europa League.