Nabeschouwing St Patricks - Dinamo Minsk (0-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 21 juli 2016 - 20:45 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt St Patricks het donderdag 21 juli 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Minsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Richmond Park in Dublin.

Via de St Patricks - Dinamo Minsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St Patricks - Dinamo Minsk (0-1)

Het Europa League duel tussen St Patricks en Dinamo Minsk is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dinamo Minsk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door G. Rassadkin, waarmee Dinamo Minsk met 0-1 de leiding nam. In de 83e minuut moest V. Khvashchinskiy van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Dinamo Minsk verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Dinamo Minsk.

Wedstrijdstatistieken St Patricks - Dinamo Minsk
LIVE St Patricks - Dinamo Minsk 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St Patricks - Dinamo Minsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt G. Rassadkin Dinamo Minsk 0-1
44' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor Mohammed Mounir Dinamo Minsk
59' Wissel Dinamo Minsk Wissel L. Rotković voor G. Rassadkin Dinamo Minsk
62' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor Y. Ostroukh Dinamo Minsk
62' Wissel St Patrick's Wissel J. McGrath voor M. Timlin St Patrick's
67' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor K. Tracey St Patrick's
67' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor V. Zhukouski Dinamo Minsk
70' Wissel St Patrick's Wissel David Cawley voor G. Kelly St Patrick's
79' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Shramchenko voor V. Zhukouski Dinamo Minsk
83' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor C. Fagan St Patrick's
83' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor A. Sverchinski Dinamo Minsk
83' Rode kaart Dinamo Minsk Rode kaart voor V. Khvashchinskiy Dinamo Minsk
94' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor D. Dennehy St Patrick's
91' Wissel St Patrick's Wissel D. Corcoran voor C. Byrne St Patrick's
92' Wissel Dinamo Minsk Wissel K. Premudrov voor Mohammed Mounir Dinamo Minsk
Video hoogtepunten en samenvatting St Patricks - Dinamo Minsk
Opstellingen St Patricks - Dinamo Minsk

Voorbeschouwing St Patricks - Dinamo Minsk

St Patricks en Dinamo Minsk spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen St Patricks en Dinamo Minsk in de Europa League vond plaats op 14 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.