Nabeschouwing Zimbru - Chikhura (0-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 30 juni 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Zimbru het donderdag 30 juni 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Chikhura. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Zimbru - Chikhura live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zimbru - Chikhura (0-1)

Het Europa League duel tussen Zimbru en Chikhura is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Chikhura. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Anton in de 36e minuut, waardoor Zimbru met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 40 minuten was het D. Tatanashvili die Chikhura op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 62e minuut kreeg G. Ganugrava van Chikhura voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Chikhura de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Chikhura.

Wedstrijdstatistieken Zimbru - Chikhura
LIVE Zimbru - Chikhura 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zimbru - Chikhura teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor G. Ganugrava Chikhura
36' Rode kaart Zimbru Rode kaart voor G. Anton Zimbru
37' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor D. Hamzić Chikhura
40' Doelpunt Chikhura Doelpunt D. Tatanashvili Chikhura 0-1
46' Wissel Zimbru Wissel V. Zagaevschii voor Diego Lima Zimbru
57' Wissel Chikhura Wissel D. Dobrovolski voor G. Gabedava Chikhura
62' Tweede gele kaart Chikhura Tweede gele kaart voor G. Ganugrava Chikhura
66' Wissel Chikhura Wissel I. Lekvtadze voor S. Lobzhanidze Chikhura
75' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor I. Jardan Zimbru
81' Wissel Zimbru Wissel Erick voor M. Coulibaly Zimbru
86' Wissel Zimbru Wissel Kabi voor D. Spătaru Zimbru
92' Wissel Chikhura Wissel B. Dekanoidze voor G. Ivanishvili Chikhura