Nabeschouwing Zürich - Osmanlıspor (2-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 29 september 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Zürich het donderdag 29 september 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Letzigrund in Zurich.

Via de Zürich - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zürich - Osmanlıspor (2-1)

Het Europa League duel tussen Zürich en Osmanlıspor is onder leiding van scheidsrechter Alexey Eskov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Zürich. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door M. Schönbächler, waarmee Zürich met 1-0 de leiding nam. Osmanlıspor kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Maher, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette D. Čavušević zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zürich de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alexey Eskov, waardoor Zürich een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Zürich - Osmanlıspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zürich - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Zürich Gele kaart voor M. Schönbächler Zürich
36' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor M. Çağıran Osmanlıspor
45' Doelpunt Zürich Doelpunt M. Schönbächler met assist van B. Kukeli Zürich 1-0
55' Wissel Zürich Wissel R. Rodriguez voor M. Koné Zürich
61' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Maher voor M. Çağıran Osmanlıspor
67' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Umar voor D. Delarge Osmanlıspor
70' Wissel Zürich Wissel A. Winter voor M. Schönbächler Zürich
72' Wissel Osmanlıspor Wissel C. Diabaté voor R. Rusescu Osmanlıspor
73' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt A. Maher met assist van A. Umar Osmanlıspor 1-1
79' Doelpunt Zürich Doelpunt D. Čavušević met assist van A. Winter Zürich 2-1
88' Wissel Zürich Wissel G. Yapi-Yapo voor O. Buff Zürich
Video hoogtepunten en samenvatting Zürich - Osmanlıspor
Opstellingen Zürich - Osmanlıspor

Voorbeschouwing Zürich - Osmanlıspor

Zürich en Osmanlıspor spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexey Eskov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zürich en Osmanlıspor elkaar treffen in de Europa League.