Nabeschouwing Konyaspor - Vitória Guimarães (2-1) || Europa League 2017/2018

Donderdag 28 september 2017 - 19:00 uur



In de Europa League 2017/2018 neemt Konyaspor het donderdag 28 september 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Vitória Guimarães (2-1)

Het Europa League duel tussen Konyaspor en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Konyaspor - Vitória Guimarães
Goals
2
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
114
97
Gevaarlijke aanvallen
59
52
Passes
381
441
Overtredingen
12
9
Buitenspel
3
1
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Konyaspor - Vitória Guimarães 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Vitória Guimarães
Opstellingen Konyaspor - Vitória Guimarães

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Konyaspor - Vitória Guimarães

Konyaspor en Vitória Guimarães spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandar Stavrev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Konyaspor en Vitória Guimarães elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Konyaspor 0
Winst Vitória Guimarães 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 4e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Konyaspor - Vitória Guimarães Opstelling Konyaspor Opstelling Vitória Guimarães Live Konyaspor - Vitória Guimarães Live Konyaspor - Vitória Guimarães kijken Konyaspor - Vitória Guimarães kijken Live Konyaspor - Vitória Guimarães stream Konyaspor - Vitória Guimarães Fox Sports Nabeschouwing Konyaspor - Vitória Guimarães Uitslag Konyaspor - Vitória Guimarães Statistieken Konyaspor - Vitória Guimarães Europa League 2017/2018 Konyaspor - Vitória Guimarães wedden Konyaspor - Vitória Guimarães gokken Konyaspor - Vitória Guimarães Unibet