Nabeschouwing ÍBV - Sarpsborg 08 (0-4) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt ÍBV het donderdag 12 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sarpsborg 08. De wedstrijd wordt gespeeld in Hásteinsvöllur in Vestmannaeyjar.

Via de ÍBV - Sarpsborg 08 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ÍBV - Sarpsborg 08 (0-4)

Het Europa League duel tussen ÍBV en Sarpsborg 08 is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 0-4 overwinning voor Sarpsborg 08. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door R. Muhammed, waarmee Sarpsborg 08 met 0-1 de leiding nam. Sarpsborg 08 vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Mortensen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat O. Halvorsen namens Sarpsborg 08 het doel wist te vinden in de 91e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sarpsborg 08 in de 94e minuut, nadat A. Askar de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Sarpsborg 08.

LIVE ÍBV - Sarpsborg 08 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ÍBV - Sarpsborg 08 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel ÍBV Wissel Sindri Snær Magnússon voor Y. Erichot ÍBV
54' Gele kaart ÍBV Gele kaart voor P. Keithley ÍBV
55' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor O. Halvorsen Sarpsborg 08
56' Gele kaart ÍBV Gele kaart voor Sindri Snær Magnússon ÍBV
59' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt R. Muhammed met assist van O. Halvorsen Sarpsborg 08 0-1
63' Wissel ÍBV Wissel J. Franks voor Atli Arnarson ÍBV
66' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt P. Mortensen met assist van K. Zachariassen Sarpsborg 08 0-2
71' Wissel Sarpsborg 08 Wissel H. Singh voor R. Muhammed Sarpsborg 08
76' Wissel Sarpsborg 08 Wissel K. Larsen voor T. Heintz Sarpsborg 08
76' Wissel ÍBV Wissel Á. Björnsson voor G. Thorvaldsson ÍBV
84' Wissel Sarpsborg 08 Wissel U. Mohammed voor M. Lund Nielsen Sarpsborg 08
85' Gele kaart ÍBV Gele kaart voor F. Fridriksson ÍBV
87' Gele kaart ÍBV Gele kaart voor S. Zahedi ÍBV
91' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt O. Halvorsen met assist van K. Zachariassen Sarpsborg 08 0-3
94' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt A. Askar Sarpsborg 08 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting ÍBV - Sarpsborg 08
Opstellingen ÍBV - Sarpsborg 08

Voorbeschouwing ÍBV - Sarpsborg 08

ÍBV en Sarpsborg 08 spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Walsh en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat ÍBV en Sarpsborg 08 elkaar treffen in de Europa League.