Nabeschouwing Admira - CSKA Sofia (1-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Admira het donderdag 2 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - CSKA Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - CSKA Sofia (1-3)

Het Europa League duel tussen Admira en CSKA Sofia is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 1-3 overwinning voor CSKA Sofia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Maurides, waarmee CSKA Sofia met 0-1 de leiding nam. CSKA Sofia vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Maurides op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist Admira de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Bakış.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor CSKA Sofia vergroot nadat Jorginho de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor CSKA Sofia.

LIVE Admira - CSKA Sofia 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - CSKA Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt Maurides met assist van K. Despodov CSKA Sofia 0-1
18' Gele kaart Admira Gele kaart voor E. Aiwu Admira
43' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Jakoliš Admira
46' Wissel Admira Wissel B. Thoelke voor E. Aiwu Admira
46' Wissel CSKA Sofia Wissel V. Antov voor K. Despodov CSKA Sofia
53' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt Maurides CSKA Sofia 0-2
55' Doelpunt Admira Doelpunt S. Bakış met assist van M. Hjulmand Admira 1-2
69' Gele kaart Admira Gele kaart voor P. Schmidt Admira
71' Wissel Admira Wissel M. Kadlec voor D. Starkl Admira
74' Wissel CSKA Sofia Wissel E. Gyasi voor Maurides CSKA Sofia
75' Wissel CSKA Sofia Wissel A. Dyulgerov voor B. Sekulić CSKA Sofia
80' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt Jorginho met assist van E. Gyasi CSKA Sofia 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - CSKA Sofia
Opstellingen Admira - CSKA Sofia
De opstellingen van Admira en CSKA Sofia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en CSKA Sofia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.