Nabeschouwing AEK Larnaca - Trenčín (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 30 augustus 2018 - 17:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt AEK Larnaca het donderdag 30 augustus 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Trenčín. De wedstrijd wordt gespeeld in AEK Arena - George Karapatakis in Larnaca.

Via de AEK Larnaca - Trenčín live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Larnaca - Trenčín (3-0)

Het Europa League duel tussen AEK Larnaca en Trenčín is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 3-0 overwinning voor AEK Larnaca. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AEK Larnaca kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van A. Giannou. AEK Larnaca vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Acorán op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van AEK Larnaca, waarmee A. Giannou zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Karasev, waardoor AEK Larnaca een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE AEK Larnaca - Trenčín 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Larnaca - Trenčín teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt A. Giannou met assist van I. Trichkovski AEK Larnaca 1-0
3' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor A. Mance Trenčín
36' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt Acorán met assist van I. Trichkovski AEK Larnaca 2-0
52' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Jorge AEK Larnaca
62' Wissel AEK Larnaca Wissel Nacho Cases voor Tete AEK Larnaca
63' Wissel Trenčín Wissel O. Bukari voor J. Sleegers Trenčín
65' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt A. Giannou met assist van I. Trichkovski AEK Larnaca 3-0
67' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor H. Čataković Trenčín
69' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Nacho Cases AEK Larnaca
73' Wissel Trenčín Wissel P. Kleščík voor D. Ubbink Trenčín
73' Wissel Trenčín Wissel E. Umeh voor A. Mance Trenčín
74' Wissel AEK Larnaca Wissel F. Taulemesse voor A. Giannou AEK Larnaca
84' Wissel AEK Larnaca Wissel F. García voor Jorge AEK Larnaca
87' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor F. García AEK Larnaca
92' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor A. El Mahdioui Trenčín
93' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor J. Paur Trenčín
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Larnaca - Trenčín
Opstellingen AEK Larnaca - Trenčín
De opstellingen van AEK Larnaca en Trenčín zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Larnaca gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Trenčín zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.