Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Sevilla (2-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 8 november 2018 - 18:55 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Akhisar Belediyespor het donderdag 8 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Spor Toto Akhisar Belediye Stadı in Akhisar.

Via de Akhisar Belediyespor - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Sevilla (2-3)

Het Europa League duel tussen Akhisar Belediyespor en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Nolito, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Muriel op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist Akhisar Belediyespor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via E. Manu.

In de 56e minuut moest Sevilla verder met een man minder, nadat Sergi Gómez een tweede gele kaart kreeg. Akhisar Belediyespor kreeg een penalty toegewezen in de 57e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond G. Vural die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 1-2 tussenstand op het scorebord bleef staan. Na 78 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat O. Ayık de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette. Het lukte Sevilla in de 87e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was É. Banega die de 2-3 wist te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Benoît Millot bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Sevilla.

Wedstrijdstatistieken Akhisar Belediyespor - Sevilla
Goals
2
3
Balbezit
37%
63%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
7
18
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
72
116
Gevaarlijke aanvallen
28
52
Passes
285
500
Overtredingen
11
15
Buitenspel
3
1
Corners
5
13
Wissels
3
3
LIVE Akhisar Belediyespor - Sevilla 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Sevilla Doelpunt Nolito met assist van L. Muriel Sevilla 0-1
24' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor G. Vural Akhisar Belediyespor
35' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Sergi Gómez Sevilla
38' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. Muriel met assist van Q. Promes Sevilla 0-2
42' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Vázquez Sevilla
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel K. Keleş voor C. Osmanpaşa Akhisar Belediyespor
52' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt E. Manu Akhisar Belediyespor 1-2
56' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor Sergi Gómez Sevilla
57' Penalty gemist Akhisar Belediyespor Penalty gemist G. Vural Akhisar Belediyespor
58' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Q. Promes Sevilla
64' Wissel Sevilla Wissel Roque Mesa voor Nolito Sevilla
72' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Ayık voor E. Ataseven Akhisar Belediyespor
74' Wissel Sevilla Wissel Pablo Sarabia voor L. Muriel Sevilla
78' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt O. Ayık met assist van G. Vural Akhisar Belediyespor 2-2
85' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Josué Akhisar Belediyespor
87' Penalty Sevilla Penalty É. Banega Sevilla 2-3
88' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel B. Kısa voor Hélder Barbosa Akhisar Belediyespor
88' Wissel Sevilla Wissel Daniel Carriço voor Q. Promes Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Sevilla
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Sevilla
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach
Wissels Akhisar Belediyespor
# Speler Pos.
99 Fatih Öztürk K
89 Kadir Keleş V
5 Bilal Kısa M
17 Onurcan Güler M
11 Onur Ayık M
Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Sevilla

Akhisar Belediyespor en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Sevilla in de Europa League vond plaats op 25 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 1 keer wist de ploeg van Akhisar Belediyespor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Akhisar Belediyespor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Akhisar Belediyespor 0
Winst Sevilla 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhisar Belediyespor op een 4e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Akhisar Belediyespor - Sevilla Opstelling Akhisar Belediyespor Opstelling Sevilla Live Akhisar Belediyespor - Sevilla Live Akhisar Belediyespor - Sevilla kijken Akhisar Belediyespor - Sevilla kijken Live Akhisar Belediyespor - Sevilla stream Akhisar Belediyespor - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Sevilla Uitslag Akhisar Belediyespor - Sevilla Statistieken Akhisar Belediyespor - Sevilla Europa League 2018/2019 Akhisar Belediyespor - Sevilla wedden Akhisar Belediyespor - Sevilla gokken Akhisar Belediyespor - Sevilla Unibet