Nabeschouwing Arsenal - Qarabağ (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 13 december 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Arsenal het donderdag 13 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Qarabağ (1-0)

Het Europa League duel tussen Arsenal en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Jens Maae geëindigd in een 1-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door A. Lacazette, waarmee Arsenal met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Arsenal.

LIVE Arsenal - Qarabağ 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Lacazette met assist van M. Özil Arsenal 1-0
61' Wissel Qarabağ Wissel A. Abdullayev voor Míchel Qarabağ
63' Wissel Arsenal Wissel Z. Medley voor A. Lacazette Arsenal
72' Wissel Arsenal Wissel Nacho Monreal voor L. Koscielny Arsenal
75' Wissel Qarabağ Wissel Dani Quintana voor M. Mədətov Qarabağ
82' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Q. Qarayev Qarabağ
83' Wissel Arsenal Wissel C. Gilmour voor M. Özil Arsenal
85' Wissel Qarabağ Wissel F. Ozobić voor J. Rzeźniczak Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Qarabağ
Opstellingen Arsenal - Qarabağ
De opstellingen van Arsenal en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Arsenal - Qarabağ

Arsenal en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jens Maae en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en Qarabağ in de Europa League vond plaats op 4 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Arsenal favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Qarabağ slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Arsenal 1
Winst Qarabağ 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal op een 1e positie staat, terwijl we Qarabağ terugvinden op de 4e plaats.