Nabeschouwing B36 - Mladost (0-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt B36 het donderdag 12 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mladost. De wedstrijd wordt gespeeld in Gundadalur in Tórshavn.

Via de B36 - Mladost live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing B36 - Mladost (0-0)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen B36 en Mladost geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Aleksandrs Anufrijevs niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE B36 - Mladost 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd B36 - Mladost teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart B36 Gele kaart voor E. Nielsen B36
40' Gele kaart B36 Gele kaart voor M. Jacobsen B36
53' Gele kaart Mladost Gele kaart voor Mila. Radulovic Mladost
62' Wissel Mladost Wissel V. Pavlović voor Z. Petrović Mladost
69' Wissel B36 Wissel B. Heinesen voor E. Magnusson B36
71' Wissel Mladost Wissel M. Raičević voor I. Jovanović Mladost
76' Wissel B36 Wissel G. Samuelsen voor M. Jacobsen B36
82' Gele kaart B36 Gele kaart voor L. Cieslewicz B36
83' Wissel B36 Wissel H. Samuelsen voor R. Samuelsen B36
Video hoogtepunten en samenvatting B36 - Mladost
Opstellingen B36 - Mladost

Voorbeschouwing B36 - Mladost

B36 en Mladost spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandrs Anufrijevs en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat B36 en Mladost elkaar treffen in de Europa League.