Nabeschouwing Cliftonville - Nordsjælland (0-1) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 20:45 uur

In de Europa League neemt Cliftonville het donderdag 12 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Nordsjælland. De wedstrijd wordt gespeeld in Solitude in Belfast.

Via de Cliftonville - Nordsjælland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cliftonville - Nordsjælland (0-1)

Het Europa League duel tussen Cliftonville en Nordsjælland is onder leiding van scheidsrechter Sandor Ando-Szabo geëindigd in een 0-1 overwinning voor Nordsjælland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door A. Olsen, waarmee Nordsjælland met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Nordsjælland.

Wedstrijdstatistieken Cliftonville - Nordsjælland
LIVE Cliftonville - Nordsjælland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cliftonville - Nordsjælland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt A. Olsen met assist van G. Donyoh Nordsjælland 0-1
35' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor J. McGovern Cliftonville
57' Wissel Nordsjælland Wissel M. Rasmussen voor A. Olsen Nordsjælland
62' Wissel Cliftonville Wissel R. Catney voor J. McGovern Cliftonville
71' Wissel Nordsjælland Wissel M. Frese voor G. Donyoh Nordsjælland
74' Wissel Cliftonville Wissel S. Garrett voor C. McMenamin Cliftonville
82' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor V. Nelsson Nordsjælland
87' Wissel Nordsjælland Wissel N. Jakobsen voor M. Rygaard Jensen Nordsjælland
Opstellingen Cliftonville - Nordsjælland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cliftonville - Nordsjælland

Cliftonville en Nordsjælland spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandor Ando-Szabo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cliftonville en Nordsjælland elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Cliftonville 0
Winst Nordsjælland 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cliftonville - Nordsjælland Opstelling Cliftonville Opstelling Nordsjælland Live Cliftonville - Nordsjælland Live Cliftonville - Nordsjælland kijken Cliftonville - Nordsjælland kijken Live Cliftonville - Nordsjælland stream Cliftonville - Nordsjælland Fox Sports Nabeschouwing Cliftonville - Nordsjælland Uitslag Cliftonville - Nordsjælland Statistieken Cliftonville - Nordsjælland Europa League 2018/2019 Cliftonville - Nordsjælland wedden Cliftonville - Nordsjælland gokken Cliftonville - Nordsjælland Unibet