Nabeschouwing Coleraine - Spartak Subotica (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Coleraine het donderdag 19 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spartak Subotica. De wedstrijd wordt gespeeld in The Showgrounds in Coleraine.

Via de Coleraine - Spartak Subotica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coleraine - Spartak Subotica (0-2)

Het Europa League duel tussen Coleraine en Spartak Subotica is onder leiding van scheidsrechter Trustin Farrugia Cann geëindigd in een 0-2 overwinning voor Spartak Subotica. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door M. Savković, waarmee Spartak Subotica met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Spartak Subotica opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het B. Čečarić die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Spartak Subotica.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Spartak Subotica.

LIVE Coleraine - Spartak Subotica 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coleraine - Spartak Subotica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Coleraine Gele kaart voor I. Parkhill Coleraine
33' Doelpunt Spartak Subotica Doelpunt M. Savković Spartak Subotica 0-1
37' Gele kaart Spartak Subotica Gele kaart voor M. Savković Spartak Subotica
44' Gele kaart Spartak Subotica Gele kaart voor S. Noboru Spartak Subotica
47' Gele kaart Spartak Subotica Gele kaart voor B. Jočić Spartak Subotica
51' Gele kaart Coleraine Gele kaart voor E. Bradley Coleraine
59' Wissel Coleraine Wissel J. McGonigle voor A. Burns Coleraine
60' Wissel Coleraine Wissel C. Harkin voor I. Parkhill Coleraine
66' Wissel Spartak Subotica Wissel V. Torbica voor S. Noboru Spartak Subotica
69' Gele kaart Spartak Subotica Gele kaart voor D. Kerkez Spartak Subotica
75' Wissel Spartak Subotica Wissel M. Marčić voor N. Glavčić Spartak Subotica
83' Wissel Spartak Subotica Wissel B. Čečarić voor S. Afum Spartak Subotica
85' Wissel Coleraine Wissel J. McLaughlin voor A. Mullan Coleraine
89' Gele kaart Coleraine Gele kaart voor J. McLaughlin Coleraine
92' Doelpunt Spartak Subotica Doelpunt B. Čečarić met assist van M. Savković Spartak Subotica 0-2
93' Gele kaart Spartak Subotica Gele kaart voor B. Čečarić Spartak Subotica
Video hoogtepunten en samenvatting Coleraine - Spartak Subotica
Opstellingen Coleraine - Spartak Subotica
De opstellingen van Coleraine en Spartak Subotica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coleraine gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Spartak Subotica zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.