Nabeschouwing Dinamo Minsk - Zenit (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Dinamo Minsk het donderdag 9 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de Dinamo Minsk - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Minsk - Zenit (4-0)

Het Europa League duel tussen Dinamo Minsk en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Anastasios Papapetrou geëindigd in een 4-0 overwinning voor Dinamo Minsk. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door U. Nikolić, waarmee Dinamo Minsk met 1-0 de leiding nam. Dinamo Minsk vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Khvashchinskiy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Dinamo Minsk, waarmee N. Galović zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Dinamo Minsk in de 67e minuut, nadat U. Nikolić de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Dinamo Minsk.

LIVE Dinamo Minsk - Zenit 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Minsk - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt U. Nikolić Dinamo Minsk 1-0
32' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt V. Khvashchinskiy Dinamo Minsk 2-0
34' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor R. Begunov Dinamo Minsk
41' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt N. Galović met assist van U. Nikolić Dinamo Minsk 3-0
47' Gele kaart Zenit Gele kaart voor M. Mevlja Zenit
46' Wissel Zenit Wissel A. Zabolotnyi voor S. Driussi Zenit
46' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor E. Rigoni Zenit
61' Wissel Dinamo Minsk Wissel N. Kaplenko voor V. Khvashchinskiy Dinamo Minsk
67' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt U. Nikolić met assist van F. Ivanov Dinamo Minsk 4-0
71' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Kuzyaev Zenit
79' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Makas voor U. Nikolić Dinamo Minsk
82' Wissel Zenit Wissel M. Ozdoev voor M. Kranevitter Zenit
83' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Gurenko voor F. Ivanov Dinamo Minsk
88' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor M. Shvetsov Dinamo Minsk
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Minsk - Zenit
Opstellingen Dinamo Minsk - Zenit
De opstellingen van Dinamo Minsk en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Minsk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.