Nabeschouwing F91 Dudelange - Milan (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 20 september 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt F91 Dudelange het donderdag 20 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Josy Barthel in Luxembourg.

Via de F91 Dudelange - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing F91 Dudelange - Milan (0-1)

Het Europa League duel tussen F91 Dudelange en Milan is onder leiding van scheidsrechter Srđan Jovanović geëindigd in een 0-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door G. Higuaín, waarmee Milan met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Milan dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Milan uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE F91 Dudelange - Milan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd F91 Dudelange - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Milan Gele kaart voor I. Abate Milan
39' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Romagnoli Milan
56' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor J. Prempeh F91 Dudelange
58' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor K. Malget F91 Dudelange
59' Doelpunt Milan Doelpunt G. Higuaín met assist van Samu Castillejo Milan 0-1
70' Wissel Milan Wissel F. Kessié voor A. Bertolacci Milan
75' Wissel F91 Dudelange Wissel P. Stumpf voor Stélvio F91 Dudelange
80' Wissel F91 Dudelange Wissel B. Mélisse voor A. El Hriti F91 Dudelange
80' Wissel Milan Wissel H. Çalhanoğlu voor J. Mauri Milan
84' Wissel F91 Dudelange Wissel N. Perez voor K. Malget F91 Dudelange
87' Wissel Milan Wissel A. Halilović voor F. Borini Milan
Video hoogtepunten en samenvatting F91 Dudelange - Milan
Opstellingen F91 Dudelange - Milan
De opstellingen van F91 Dudelange en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat F91 Dudelange gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.