Nabeschouwing Fenerbahçe - Anderlecht (2-0) || Europa League

Donderdag 8 november 2018 - 16:50 uur

In de Europa League neemt Fenerbahçe het donderdag 8 november 2018 om 16:50 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Anderlecht (2-0)

Het Europa League duel tussen Fenerbahçe en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Andreas Ekberg geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door M. Valbuena, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Frey op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut kreeg Z. Bakkali van Anderlecht voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Anderlecht de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Anderlecht
Goals
2
0
Balbezit
38%
62%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
16
15
Schoten op doel
6
0
Aanvallen
103
117
Gevaarlijke aanvallen
37
51
Passes
385
628
Overtredingen
17
12
Buitenspel
5
0
Corners
5
6
Wissels
2
3
LIVE Fenerbahçe - Anderlecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Anderlecht Wissel B. Sanneh voor S. Bornauw Anderlecht
60' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. Kaldırım Fenerbahçe
71' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Valbuena Fenerbahçe 1-0
74' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Frey met assist van M. Valbuena Fenerbahçe 2-0
76' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor Z. Bakkali Anderlecht
77' Wissel Anderlecht Wissel A. Lokonga voor A. Trebel Anderlecht
77' Wissel Anderlecht Wissel A. Najar voor A. Saelemaekers Anderlecht
79' Tweede gele kaart Anderlecht Tweede gele kaart voor Z. Bakkali Anderlecht
82' Wissel Fenerbahçe Wissel İ. Köybaşı voor M. Valbuena Fenerbahçe
88' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Isla voor Jaílson Fenerbahçe
Opstellingen Fenerbahçe - Anderlecht
De opstellingen van Fenerbahçe en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach
Formatie 4-2-3-1
Coach
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Anderlecht

Fenerbahçe en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andreas Ekberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Anderlecht elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 0
Winst Anderlecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 2e positie staat, terwijl we Anderlecht terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fenerbahçe - Anderlecht Opstelling Fenerbahçe Opstelling Anderlecht Live Fenerbahçe - Anderlecht Live Fenerbahçe - Anderlecht kijken Fenerbahçe - Anderlecht kijken Live Fenerbahçe - Anderlecht stream Fenerbahçe - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Anderlecht Uitslag Fenerbahçe - Anderlecht Statistieken Fenerbahçe - Anderlecht Europa League 2018/2019 Fenerbahçe - Anderlecht wedden Fenerbahçe - Anderlecht gokken Fenerbahçe - Anderlecht Unibet