Nabeschouwing FH - Lahti (0-0) || Europa League

Donderdag 19 juli 2018 - 21:15 uur

FH - Lahti

In de Europa League neemt FH het donderdag 19 juli 2018 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Lahti. De wedstrijd wordt gespeeld in Kaplakrikavöllur in Hafnarfjörður.

Via de FH - Lahti live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FH - Lahti (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen FH en Lahti geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Espen Eskås niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FH - Lahti
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
5
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
72
94
Gevaarlijke aanvallen
47
53
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE FH - Lahti 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FH - Lahti teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Gele kaart Lahti Gele kaart voor Artjom Dmitrijev Lahti
60' Wissel Lahti Wissel Fareed Sadat voor P. Voutilainen Lahti
65' Gele kaart FH Gele kaart voor D. Viðarsson FH
65' Wissel FH Wissel Z. Lewis voor A. Guðnason FH
74' Wissel Lahti Wissel X. Gela voor A. Paananen Lahti
76' Wissel FH Wissel G. Castillion voor S. Lennon FH
86' Wissel FH Wissel R. Crawford voor B. Olsen FH
87' Wissel Lahti Wissel E. Virta voor Artjom Dmitrijev Lahti
93' Gele kaart Lahti Gele kaart voor Henri Anier Lahti
Opstellingen FH - Lahti
De opstellingen van FH en Lahti zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FH gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lahti zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Toni Korkeakunnas
Wissels Lahti
# Speler Pos.
31 Joona Tiainen K
1 Damjan Shishkovski K
34 Eemeli Virta M
8 Xhevdet Gela M
26 Ville Salmikivi A
7 Fareed Sadat A
Voorbeschouwing FH - Lahti

FH en Lahti spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Espen Eskås en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FH en Lahti elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst FH 0
Winst Lahti 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FH - Lahti Opstelling FH Opstelling Lahti Live FH - Lahti Live FH - Lahti kijken FH - Lahti kijken Live FH - Lahti stream FH - Lahti Fox Sports Nabeschouwing FH - Lahti Uitslag FH - Lahti Statistieken FH - Lahti Europa League 2018/2019 FH - Lahti wedden FH - Lahti gokken FH - Lahti Unibet