Nabeschouwing Fola Esch - Prishtina (0-0) || Europa League

Woensdag 11 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League neemt Fola Esch het woensdag 11 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Prishtina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Émile Mayrisch (Esch-Uelzecht (Esch-sur-Alzette)) in .

Via de Fola Esch - Prishtina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fola Esch - Prishtina (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Fola Esch en Prishtina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Fola Esch en Prishtina gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Fola Esch, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ívar Orri Kristjánsson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fola Esch - Prishtina
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
6
4
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
127
114
Gevaarlijke aanvallen
74
51
Corners
6
6
Wissels
3
2
LIVE Fola Esch - Prishtina 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fola Esch - Prishtina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Prishtina Gele kaart voor Armend Thaçi Prishtina
29' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor M. Kirch Fola Esch
46' Wissel Fola Esch Wissel C. Sacras voor M. Kirch Fola Esch
46' Wissel Fola Esch Wissel E. Saiti voor M. Seydi Fola Esch
69' Wissel Fola Esch Wissel K. Corral voor C. Kocur Fola Esch
78' Gele kaart Prishtina Gele kaart voor A. Januzi Prishtina
81' Wissel Prishtina Wissel M. Pefqeli voor G. Mankenda Prishtina
84' Wissel Prishtina Wissel L. Boshnjaku voor A. Januzi Prishtina
Opstellingen Fola Esch - Prishtina

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fola Esch - Prishtina

Fola Esch en Prishtina spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ívar Orri Kristjánsson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fola Esch en Prishtina elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Fola Esch 0
Winst Prishtina 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fola Esch - Prishtina Opstelling Fola Esch Opstelling Prishtina Live Fola Esch - Prishtina Live Fola Esch - Prishtina kijken Fola Esch - Prishtina kijken Live Fola Esch - Prishtina stream Fola Esch - Prishtina Fox Sports Nabeschouwing Fola Esch - Prishtina Uitslag Fola Esch - Prishtina Statistieken Fola Esch - Prishtina Europa League 2018/2019 Fola Esch - Prishtina wedden Fola Esch - Prishtina gokken Fola Esch - Prishtina Unibet