Nabeschouwing Galatasaray - Benfica (1-2) || Europa League

Donderdag 14 februari 2019 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Galatasaray het donderdag 14 februari 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Galatasaray - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Benfica (1-2)

Het Europa League duel tussen Galatasaray en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 1-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. E. Salvio maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Benfica vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Galatasaray kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Luyindama, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette H. Seferović zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Benfica de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesús Gil Manzano, waardoor Benfica een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Benfica
Goals
1
2
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
11
14
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
127
97
Gevaarlijke aanvallen
58
44
Passes
556
283
Overtredingen
15
11
Buitenspel
3
4
Corners
6
4
Wissels
2
3
LIVE Galatasaray - Benfica 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Penalty Benfica Penalty E. Salvio Benfica 0-1
40' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Fernando Galatasaray
41' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Gedson Fernandes Benfica
48' Wissel Benfica Wissel Gabriel voor E. Salvio Benfica
50' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Badou NDiaye Galatasaray
53' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Gabriel Benfica
54' Doelpunt Galatasaray Doelpunt C. Luyindama met assist van Y. Nagatomo Galatasaray 1-1
64' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferović met assist van Rúben Dias Benfica 1-2
70' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Nagatomo Galatasaray
73' Wissel Galatasaray Wissel Mariano voor M. Linnes Galatasaray
73' Wissel Galatasaray Wissel S. Gümüş voor Badou NDiaye Galatasaray
81' Wissel Benfica Wissel F. Krovinović voor F. Cervi Benfica
87' Wissel Benfica Wissel A. Samaris voor Gedson Fernandes Benfica
94' Gele kaart Benfica Gele kaart voor João Félix Benfica
Opstellingen Galatasaray - Benfica
De opstellingen van Galatasaray en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Benfica

Galatasaray en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Galatasaray en Benfica elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 0
Winst Benfica 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Galatasaray - Benfica Opstelling Galatasaray Opstelling Benfica Live Galatasaray - Benfica Live Galatasaray - Benfica kijken Galatasaray - Benfica kijken Live Galatasaray - Benfica stream Galatasaray - Benfica Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - Benfica Uitslag Galatasaray - Benfica Statistieken Galatasaray - Benfica Europa League 2018/2019 Galatasaray - Benfica wedden Galatasaray - Benfica gokken Galatasaray - Benfica Unibet